nyaralás magyarországon, budapesten

A fővárosban nyaralni sok szempontból érdemes. Nálunk különösen: a zsúfolt strand helyett kellemes jacuzzikban hűsölhet, gyönyörű kertben, kerti tó partján, teraszon étkezhet, könnyen és gyorsan elérheti a budapesti és Budapest környéki szabadtéri rendezvényeket. A nyaralás Magyarországon nemcsak gazdaságosabb, mint külföldön, de családias hangulatú szállodánkban, nyelvi nehézségek nélkül, sok ingyenes, de igényes szolgáltatással valódi pihenést és kényeztetést nyújtunk a vendégeknek.

magyarországi nyaralásA magyarországi nyaralás akkor az igazi, ha kikapcsol a hétköznapok szürkeségéből, nyújt valami olyan pluszt, amit egyébként eszünkbe sem jutna igénybe venni. Lehet az például egy frissítő masszázs, egy kis ráerősítés az immunrendszerre… Wellness részlegünket kipróbálhatja akár egy napi jeggyel is, és ha tetszett Önnek az álatlunk nyújtott kényelem és élmény, akár le is foglalhatja nyaralását!

Lassan itt a tavasz, egyre több kültéri program várja az érdeklődőket Budapesten. Előre megszervezett programjaihoz válassza egy- illetve kétéjszakás szállásajánlatunkat, és élvezze a kikapcsolódás nyújtotta örömöket. Személyzetünk és szolgáltatásaink segítségére lesznek, hogy kilépjen a hétköznapok szürkeségéből.