valentin napi vacsora

 

Kevesen tudják, hogy február 14-e nem csak Valentin, azaz Bálint nap, hanem Szent Bálint, a szerelmesek, a lelki betegek és az epilepsziával élők védőszentjének napja is.

Az amerikai kontinens után az 1990-es években Európa szerte is népszerűvé vált ez a nap – nem kis mértékben a kereskedelmi és marketing fogásoknak köszönhetően. Ezen a napon „illik” megajándékozni a szerelmünket valamivel. És ha már így van, tegyük különlegessé, emlékezetessé ezt a napot. Idén keddre esik a Szerelmesek napja. Mi készülünk, mind a Szállodánk, mind az Éttermünk igyekszik pluszt adni ezen a napon a nálunk ünneplőknek.

 

A Valentín napi hangulatot mi biztosítjuk

A gyertyafényes vacsora, a pezsgő és a wellness jár minden vendégünknek, akik a Valentin-napi ajánlatunkat választják. És hogy a csokoládét ne a hagyományos bonbonos dobozban ajándékozzuk, íme egy tipp:

Különleges meglepetés lehet – akár férfiaknak, akár nőknek a csokoládé masszázs. Ez a valódi wellness élmény: papayás bőrradírral tisztítjuk le a testet, de a lelkünk már ennek illatától megkönnyebbül. Utána csokoládéolajjal masszírozunk, ami megszépíti a bőrt, feszesít és javítja a szövetek vérellátását. Ezzel a masszázzsal Ön is megújulhat, felfrissülhet, mint tavasszal oly sok minden. A gyertyafényes vacsoránál pedig üdén, csodálatos megjelenéssel fogadhatja párja bókjait.

Legyenek vendégeink Valentín napon és töltsenek egy felejthetetlen estét hotelünkben!

Mentés