családi nyaralás Budapesten

Lassan itt a nyár és számos program vár a családokra. Sokan már jó előre leszervezik a pihenési úticélt, gondolva a gyermekekre is, hogy ők is biztosan élvezzék azokat a napokat, melyeket együtt tölt a család.

Családos nyaralást mindenképp ajánlott családbarát szállodában tölteni, családi wellnessel, játszótérrel, csúszdával, hintával, mivel a gyerekek számára ez jelenti az igazi felüdülést és kalandot! Ha kegyes az időjárás, mindenkképp érdemes rövid sétát, felfedező utat is tervezni, hiszen a családi nyaralás fontos részét képezi az együtt töltött idő a szabadban.

Hotelünkben ehhez még messzire sem kell menni, hiszen kerti tavunk halacskái, teraszunk, Garfield cicánk minden gyermek kedvencei. Ha pedig a családi nyaralás alatt elő-előfordulnak borúsabb vagy hűvösebb napok, a szobáinkban rendelkezésre álló LED televíziók sok mese- és mozicsatornával, az ingyenes WiFi és internet sarok sok játékkal, a konditerem közös aktív mozgással, vagy a közeli Fővárosi Nagycirkusz kínálhat beltéri családi szórakozást. A Városligeti tó, a Vajdahunyad vára, a Vasúttörténeti park mindössze néhány perc távolságra van tőlünk – kimeríthetetlenül gazdag programokkal.

Budapesti Hotelünk (amely egy kiváló Hotel, szállás Zugló területén) egész évben várja Önt és családját, egy igazán feledhetetlen kikapcsolódásra, amely alatt gyermekei sem fognak unatkozni. Legyen szó pancsolásról, túráról, vagy városnézésről, hotelünk megfelelő programokkal várja Önöket.

Mentés