fina budapest 2017

A 17. FINA világbajnokságnak július 14 – 30. között idén Magyarország ad otthont. A jegyértékesítés már javában folyik – érdemes rástartolni!

A versenyhelyszínek a következők lesznek:

  1. Dagály Úszóaréna
  2. Balatonfüred
  3. Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda
  4. Városliget

Sok budapesti szálloda kínálja a legkiválóbb szolgáltatásait és csomagjait, kevés van azonban, ami megfizethető és színvonalas szállást nyújt. De ami a legfontosabb: ahonnan a versenyhelyszínek jól megközelíthetők.

 

fina budapest 2017

A Szőnyi Garden Pest Superior*** az M3-as autópályától egy percre található, így innen remekül megközelíthető a Városliget, a Dagály Úszóaréna és margitszigeti versenyhelyszín is. Balatonfüredre szintén könnyen és gyorsan el lehet jutni innen, köszönhetően az M0-ás autópálya közelségének. És amire kevesen figyelnek fel, de szenzációs lehetőség a vizes vb izgalmainak és látványosságainak felfedezésére: úszóedzések fontos helyszíne lesz a Szállodánkról néhány percnyi sétára levő BVSC uszoda.

Érdemes tehát már most lefoglalni a szállást, mielőtt kikerül a MEGTELT tábla, hiszen a nyári szezon csúcspontja a VB két hete. Foglaljon szállást Zugló területén, egy kiváló Zuglói hotelbe, a Szőnyi Hotel Budapest *** Superiorba!