Áldás az a hely, ahol páratlan vendégszeretet várja a családokat. Ahol a zárt udvaron a saját játszótér, a homokozó, a hinták és a trambulin felhőtlen szórakozásra hívják a kicsiket.

Talán még ismeretlen a fogalom: Garden hotel, azaz Csupa-kert szálloda. Mit is takar? Nemcsak a virágok színpompája, az örökzöldek sokasága, az öreg diófa nyugtató árnyéka ajándék a vendégeinknek, hanem a nekik köszönhető friss és tiszta levegő, ami ritkaság számba megy Zuglóban, és általában a fővárosban is.

A családi nyaralás Budapesten úgy az igazi, ha nem kell messzire utazni a remek programokért, és ezzel elvesztegetni a drága időt, és mind a szülők, mind a gyermekek olyan kényeztetésben részesülnek, amire sokáig emlékezhetnek. Az Állatkert, a Városligeti tó, a Vajdahunyad vára, a Hősök tere, a hangulatos Andrássy út, és maga a Városliget minden látogatót elvarázsol.

Érdemes tehát jól kihasználni a nyár hátra levő napjait, és miközben már listázzuk a vásárlandó iskolaszereket, átadni magunkat az igazi családi együttléteknek, a pihenésnek, a közös szórakozásnak.