Idén is valódi szenzációt kínál a Fővárosi Állat és Növénykert. A Szőnyi Garden Hotel Budapesten az egyik olyan ritkaság számba menő szálloda, amely zöldövezeti, családias hangulatú szállást kínál, és mégis néhány perc távolságra van többek között a Városligetben levő Állatkerttől is.

Fővárosi Állat- és Növénykert bejárata

Augusztus 25-én, pénteken éjjel páratlan programokban lehet része a családoknak 19:00 – 24:00 óra között. Esti fóka show és elefánttorna, találkozó a cukormókusokkal, vacsoravendégség a pirájáknál, és valódi látványosság, a lángidomárok és fényvarázslat szerepelnek a programban. Érdemes kipihenten érkezni erre a gazdag éjszakai programra, és tökéletes kényelembe visszatérni hozzánk. Ahogy mondják, hab a tortára a Szőnyi Garden Hotel Budapest zuglói hotel új szolgáltatása, miszerint napi egy alkalommal oda, egy alkalommal vissza ingyenes transzfert biztosítunk a szállóvendégeinknek a közeli metróállomástól.

A nyár utolsó hétvégéje megérdemli, hogy méltó módon, különleges programmal teljen. A pénteki állatkerti éjszaka legyen a kezdete a hosszú és pihentető wellness-hétvégének, és folyatódjon feltöltődéssel, játékkal, családi pihenéssel.