Ma kezdődik a 2017-es cselgáncs-világbajnokság, amelyet idén hazánk fővárosában, Budapesten rendeznek: augusztus 28. és szeptember 3. között a Papp László Budapest Sportarénában. A versenyen összesen 731 sportoló vesz részt, 126 nemzetet képviselve, köztük 18 magyar judós. A VB minden versenynapján rendeznek döntőket, amelyekre még kaphatók jegyek az ismert jegyirodákban és online felületeken is.

JUDO világbajnokság Budapest 2017

Nemzetünk képviselői között olyan ismert cselgáncsozók vesznek részt, mint a háromszoros Európa bajnok és olimpiai ezüstérmes Ungvári Miklós (73 kg), a vb ezüstérmes és még mindig csupán 23 éves Tóth Krisztián (90 kg), a felnőtt világbajnoki ezüstéremmel rendelkező Bor Barna (+100 kg), az olimpiai bronzérmes Csernoviczki Éva (48 kg), a világbajnoki bronzérmes Karakas Hedvig (63 kg) vagy az EB aranyérmes Erdélyi-Joó Abigél (78 kg).

Szurkoljunk együtt

A Szőnyi Hotel Budapest teraszán nagy kivetítőn szurkolhatnak kedves vendégeink a magyar cselgáncsosoknak a világbajnokság minden versenynapján! Az úszó vb után reméljük a judo világbajnokságon is fergeteges lesz a hangulat a helyszínen és nálunk is! Jöjjön el hozzánk, biztassa hazánk fiait és lányait!