Fucsovics Marci Davis-kupa 2017 Budapest

Szeptember 15–17. Davis-kupa tenisz mérkőzéseket játszanak a Budapesten. A magyar férfi tenisz válogatott az orosz férfi teniszezőket fogadja. A tét nem kicsi, hiszen a győztes csapat a világcsoportba jut.

A magyar Davis-kupa csapat tagjai várhatóan a következő játékosokból tevődnek össze: Fucsovics Márton, Balázs Attila, Piros Zsombor, Valkusz Máté és Borsos Gábor. Fucsovics Marci jó formában van, Nicolas Mahut, a volt páros világelső is csak öt szettben volt képes legyőzni őt a US Open főtábláján, ahol először szerepelt alanyi jogon (és egyébként a 3. férfi felnőtt grand slam tornája volt Marcinak). Balázs Attila is visszatért az ATP tourra, és folyamatosan gyűjtögeti a pontokat, és kerül egyre közelebb a top 150-hez. Piros Zsombor idén junior grand slamet nyert Ausztráliában, és párosban is diadalmaskodott a Garroson. Manapság már kisebb felnőtt versenyeket csiszolja tenisztudását.

Amennyiben a helyszínen szeretné végigszurkolni a hatalmas izgalmakat ígérő egyes és páros mérkőzéseket, jegyeket itt vehet. Ha nem szeretne kilátogatni a Kopaszi-gátra, de még is közösségben szeretné végig szurkolni a MAGYARORSZÁG–Oroszország párharcot, jöjjön el a Szőnyi Hotel Budapest *** Superior teraszára, és buzdítsuk együtt a magyar teniszezőket. Ha hotel Zugó területén, akkor Szőnyi Hotel. Szállásban nincs párja Zuglóban