Szimpla Kert

A nyárnak vége, de a nagyszerű budapesti programok száma nem csökken ősszel sem. Szeptember 16-án szombaton egész napos utcafesztivál lesz a Budapest VII. kerületének egy részén. A programsorozat nem titkolt célja bizonyítani, hogy a Kazinczy utca hasznosabban funkcionálna sétálóutcaként és kerékpárútként, mint autóktól zsúfolt, szmogos utcaként.

A ”karnevál” eddig ismertetett programjai között a Kőleves vendéglőnél 12:00-tól Menedék Charity Shop az utcán, 14:00-tól zsonglőrködés és zsonglőrlabda készítés gyerekeknek lesz terítéken. A Szimpla Kertben 9:00-tól Hétvégi reggeli, 13:00-tól a Szimpla Bringa Cirkusz névre keresztelt kerékpáros és ökodesign vásár lesz. A Szimpla Kert előtt 10:00-tól tollasozni lehet, és a MARS főzésen részt venni (azt nem tudjuk, hogy ez pontosan mit takar), 12:00-től jönnek a Mutáns bringák. A mini fesztivál további programját nyomon lehet követni a esemény facebook oldalán.

A Kacinzy utca a Szőnyi Hotel Budapest *** Superiorból tömegközlekedéssel kevesebb, mint fél óra alatt elérhető, így élvezheti a hotel nyújtotta nyugalmat Zuglóban. Azonban a csupán 5km-es távolság autóval és kerékpárral is igen gyorsan leküzdhető. Relaxáljon wellness részlegünkben, majd élvezze a nyüzsgő belváros nyújtotta lehetőségeket.