A Budapesti Fesztiválzenekar

Október 5-én 23:30-tól újra Midnight Music koncert, azaz éjféli koncert lesz a Várkert Bazárban. Fisher Iván együttese, a Budapesti Fesztiválzenekar játszik, ahogy a koncertsorozat eddigi eseményein is. Az októberi lesz az első olyan hangverseny a Midnight Music-ok történetében, hogy csütörtökről péntekre rendezik, és különlegesség még, hogy először fog női karmester vezényelni.

Mi az a Midnight Music?

A Budapesti Fesztiválzenekart egyébként nemcsak hazánkban, de külföldön is sokan ismerik. A szimfonikus zenekart Fischer Iván és Kocsis Zoltán alapította, Fischer a zenekar állandó karmestere is. Az együttes sokszor hagyományoktól eltérő módon próbál kapcsolatot teremteni célközönségével, és ilyen kezdeményezés a Midnight Music is. Az éjféli koncertekkel elsősorban azokat a fiatalokat próbálják komolyzenei koncertre csábítani, akik egyébként ritkán (vagy soha nem) mennek el hasonló eseményre, pedig nyitottak a művészetekre. A hangulat, légkör itt sokkal lazább, a zenekar és a közönség egy nagyon befogadó atmoszférát hoz létre, amihez öröm csatlakozni. A hagyományosabbnak mondható komolyzenei rendezvények közönsége talán kevésbé befogadó.

A Szőnyi Hotel Budapest *** Superiorból a Várkert Bazár igen gyorsan, autóval 18 perc alatt, tömegközlekedéssel ennél valamivel lassabban, körülbelül háromnegyed óra alatt közelíthető meg.

Az esemény pontos dátuma: 2017.10.05. 23:30 - 2017.10.06. 00:30

A belépőjegy ára: 1800 Ft