Lúdas Matyi a Cirkuszban Fővárosi Nagycirkusz

A Fővárosi Nagycirkuszban a produkció hatalmas sikerének köszönhetően újra látható lesz a „Lúdas Matyi a Cirkuszban” fantázianévre keresztelt előadás. A Lúdas Matyi a Cirkuszban műfajában is különleges, hiszen az összművészeti előadásban részt vesznek színművészek, kaszkadőrök, de már nyugdíjas artisták is. Döbrögit a Jászai Mari díjas Konter László játssza, míg Lúdas Matyit Endrédy Gábor, aki az egri Gárdonyi Géza színművészeti társulat tagja. A veszélyes jelenetek egy részét a színészek helyett olyan kaszkadőrök vállalják, mint Lezsák Levente és csapata, Vargyas Viktor, Horváth András, Majer István.

Az előadás létrejöttében nagy szerepet vállalt: Fekete Péter rendező , Vincze Tünde a levegőszámok mestere, Szakál László zeneszerző, Graeser József „Dodi” cirkuszszakmai vezető, Pál Dániel Levente dramaturg, Howard Lloyd díszlet- és jelmeztervező, Gajdos József koreográfus és Szilárdi Csaba világítástervező.

Az előadás helyszíne a Fővárosi Nagycirkusz, amely Budapest 14. kerületében, az Állatkerti körút 12/a szám alatt található, és a Szőnyi Hotel Budapest *** Superiorból autóval 4 perc alatt elérhető, és gyalog is csupán 24 perc. Élvezze a zuglói hotelünk nyújtotta kényelmet!

Az előadás az alábbi időpontokban lesz látható:

Okt 11. szerda, 15:00

Okt 12. csütörtök, 15:00

Okt 13. péntek, 15:00

Okt 14. szombat, 11:00

Okt 14. szombat, 19:00

 

A jegyárak 3 100 Ft - 4 500 Ft között mozognak.