Royal Republic

Ma este Budapesten, az A38 Hajón lép fel a jelen kor egyik leghíresebb svéd zenekara, a Royal Republic. A Royal Republic már fellépett Magyarországon, de a mai, pénteki napon újra köztünk zenélnek. A zenekar előzenekaraként az Aaron Buchanan & The Cult Classics játszik.

A Royal Republic zenekart 2007-ben alapították Svédországban.  A zenekar az első albumát, a   „We are the Royal”-t Malmöben készítette el, a híres svéd producerrel, Anders Hallbäckkel. A We are the Royal-t a ToyTown Studios-ban keverték és Stefan Glaumann is közreműködött elkészítésében. A lemez 2009 augusztus 6-án jelent meg Svédországban, és hatalmas sikert aratott mind a rádiók mind a rajongók körében.

Azt ezt megelőző mind a három kislemez eljutott a Bandit Rock legkeresettebb listájára. A Tommy-Gun az első helyet szerezte meg az MTV Rockchartban. A Royal Republic sikert sikerre halmozott Németországban és Európa szerte.

Albumok:

We Are the Royal (2010)

Save the Nation (2012)

Royal Republic and The Nosebreakers (2014)

Weekend Man (2016)

 

Az együttes tagjai:

Adam Grahn - ének, gitár
Hannes Irengård - gitár, ének
Jonas Almén - basszusgitár, ének,
Per Andreasson - dob, ének

 

Az A38 Hajó a Szőnyi Hotel Budapest *** Superiorból autóval körülbelül 20 perc alatt elérhető. A koncert 2017.01.08.-án pénteken 20:00-kor kezdődik.