Corvin Mozi Budapest

A Budapest belvárosában elhelyezkedő Corvin moziban április 21-én szombaton 18:00-tól  moziéjszakát tartanak. Egyetlen belépővel lehet reggel hatig mozizni, mind a hat teremben egyszerre vetítenek filmeket. Ráadásul megtekinthetjük akár a legfrissebb filmes produkciókat is, az elmúlt időszak legsikeresebb filmjeivel karöltve.

Az egész éjszakára szóló jegy 3600 HUF-ba kerül, és többek között olyan filmeket vetítenek, mint a Szárnyas Fejvadász 2049, Kutyaszorítóban, A legsötétebb óram, Kincsem, vagy még premier előtt A bosszú című filmalkotást.

A Corvin mozi Budapest egyik leghíresebb és legrégebben működő filmszínháza. A mozi 1922-es megnyitóján maga Kosztolányi Dezső mondott verset. Az akkor még Corvin Mozgóképszínházként elnevezett mozi azóta rengeteg eseményt élt meg, és élt túl, többek között a második világháborút is. Azonban a legtöbb ilyen nagy épülettel ellentétben ez alapítása óta moziként funkcionál, amely mindig igyekezett az adott kor legmodernebb technológiájával kiszolgálni a nagyérdeműt. A Corvin mozi volt például az első budapesti multiplex mozi.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Nézzen filmeket Budapest szívében. Amennyiben nem szeretne hajnali 6 óráig a moziban maradni, de vidékről jön fel a fővárosba, foglaljon szállást nálunk. A Hotel Budapest Szőnyi (zuglói háromcsillag superior hotelünk) *** Superior autóval kb. negyed óra alatt elérhető a Corvin Mozitól.