Olasz meló Budapest

Budapesten tombol a kánikula, a nagy melegben jobb hűvösebb helyre húzódni nap közben, és este nekivágni, programokat csinálni, amikor már nem tűz a nap. Egy kellemes esti programot ajánlunk most, hiszen a legendás filmet, az eredeti Olasz melót (1969) vetítik a nagy múltú Bem moziban csütörtökön, (2018.08.09) 19:00-tól. A jegyek 1000 HUF-ba kerülnek.

A film cselekménye egyébként hasonlít az újonnan vászonra vitt, azonos címmel megjelent filméhez. A sztori lényege, hogy egy Charlie Croker nevű professzionális rabló kiszabadul a börtönből, és elkezd egy új projektet szervezni, az olasz melót, amelynek célja, hogy Olaszországból elraboljanak rengeteg kínai aranyat, természetesen a rendőrség és a maffia kereszttüzében. Ehhez persze egy ütőképes csapatra is szüksége van… A filmben olyan szereplők játszanaik, mint Michael Caine, Benny Hill vagy Noel Coward.

A filmet a Bem Moziban vetítik, amely a Margit híd budai hídfőjéhez közel helyezkedik el. Amennyiben szeretné megnézni a filmet ebben a hangulatos környezetben, de még nincs szállása éjszakára, akkor ajánljuk figyelmébe szállodánkat, a Hotel Budapest Szőnyi *** Superiort. A filmet egyébként angol nyelven vetítik, természetesen magyar felirattal!