Ajándékozzon wellness-fogászati élményt!

Fogfehérítés White Spa Extra ajánlat a Szőnyi Hotel Superior vendégei részére csak 42.000 Ft.

Lepje meg szerettét egy különleges wellness fogászati élménnyel. A wellness kikapcsolódást nyújtó szállodai szolgáltatásokat kényelmes összekötheti egy különleges esztétikai megújulással. A Szőnyi Hoteltől 3 perc sétára, a BalanceMED3 fogászati klinikán 1 óra alatt megszépítjük mosolyát/mosolyukat.

Miért épp wellness fogászat?

Annak érdekében, hogy Ön vagy szerette valóban elégedett mosollyal stressz nélkül távozzon, igényeljen a BalanceMED3 Fogászati Klinika hangulatos masszázs stúdiójában gyógymasszőr által végzett wellness masszázs-kezelést. Majd miután ellazult, üljön át a spa élményre emlékeztető fogorvosi rendelőben elhelyezett relax fogorvosi székbe, és miközben kényelmesen hátradőlve akár kedvenc filmjét vagy zenéjét nézi/hallgatja, a plazmalámpás rendelői fogfehérítésa Beyond WhiteSpa rendszernek köszönhetően kíméletesen és garantáltan 1 óra alatt csillogóvá varázsolja fogait.

Wellness fogfehérítés csomag tartalma*:

1. Professzionális rendelői fogfehérítés Beyond rendszerrel, 1 óra alatt.

2. Ultrahangos fogkő eltávolítás, air flow kezelés, polírozás.

3. Ajándékutalvány** esetén az ajándék különlegességét az esztétikai fogászati kezelést kiegészítő gyógymasszőr által végzett wellness masszázs-kezelés biztosítja.

Tudjon meg többet a legjobb fogfehérítésről, és hogy mire érdemes figyelni a biztonságos fogfehérítés érdekében.

*Az akció visszavonásig érvényes, az ajánlat ára a fogászati kártya kedvezményt tartalmazza, minden esetben előjegyzés szükséges.

**Ajándékutalvány esetén az esztétikai kezelés masszázs-kezeléssel egybekötve 42.000 Ft, és az utalvány 3 hónapon belül felhasználható, ebben az esetben is előjegyzés szükséges. Masszázs-kezelés nélkül 39.000 Ft.

A masszázs-kezelést akár az ajándékozott akár a kísérő is felhasználhatja.

Érdeklődni minden nap 9-18 óráig a (06 1) 780 0120 vagy a (06 20) 219 9827-es telefonszámon lehet.