Már 24 órával előre rendelhet, akár idegen nyelveken is beszélő bébiszittert!
 
Szeretettel üdvözöljük a Micimackó Bébiszitter Szolgálatnál! A cég immár 15 éve áll a családok szolgálatában, mint díjmentes munkaerő-közvetítő, és ez idő alatt több mint 16 ezer család elégedett szolgáltatásaikkal.
 
A csapat minden tagja teljes körűen leinformált. Mindannyian érvényes egészségügyi kiskönyvvel, erkölcsi bizonyítvánnyal, valamint referencia anyagokkal rendelkeznek, melyeket első személyes találkozásuk alkalmával bemutatnak Önnek.
 
Igény esetén angolul, németül, esetleg franciául vagy spanyolul beszélő bébiszittert is tudnak ajánlani.
 
A Micimackó nem csak egyszerű felügyeletet lát el, hiszen minden bébiszitterük rendelkezik Bébiszitter Tanúsítvánnyal, melyet  kizárólag a tanfolyam sikeres elvégzése után állítanak ki. Fiatal, lendületes főiskolás, de akár a nagy tapasztalattal rendelkező pótnagyi is rendelkezésére áll.
 
Kolléganőik jól képzett, pszichológiailag is felkészült szakemberek, akik szeretik a gyermekeket és jól is értenek hozzájuk. Szeretnek játszani és alkotni, hogy a felügyelettel töltött idő tartalmas legyen.
 
A magas szintű szolgáltatás érdekében, nagyon sok egészségügyi és pedagógiai végzettségű szakember is megtalálható az összetartó csapatban, a szülésznőtől a gyógypedagógusig. Igénye leadásakor célirányosan keresik meg az Ön és gyermekei számára a legmegfelelőbb kollégát.
 
Akár pár hónapos gyermekek felügyeletét is vállalják. Lehetőség van extra kívánságok teljesítésére is  (például rapszodikus felügyelet, vagy esti alkalmi munka színházba menetel esetén…stb.)
 
A csapat a legnagyobb megértéssel, diszkrécióval, valamint díjmentesen igyekszik segítséget nyújtani! A cég fontosnak tartja, hogy – a személyre szabott gyermekfelügyelet érdekében –, minden szempontnak megfelelő bébiszittereket ajánljon a családok számára, hiszen ahány család, annyi féle igény!
  • Hétfőtől - péntekig, napi nyolc órában,
  • Heti két-három délelőtt, vagy délután (megegyezés szerint)
  • Esti vagy hétvégi ügyelet
  • Egyéb igények, például csoportos felügyelet, rendezvény, esküvő alkalmával
A szolgáltatás modern és rugalmas. A közvetítés telefonon zajlik,  így időt nyer minden fél!