oszi programok pesti hotelunknelAz egyetlen pesti garden hotel még mindig nyitott (de fedett) terasszal várja, és az sem gond, ha tényleg megérkezik az ősz. Hotelünk felkészült a téliesítésre, és ugyanolyan meleg vendégszeretettel, széleskörű kiakpcsolódási lehetőségekkel és színvonalas kiszolgálással várjuk a téli hónapokban is.

 

2 és 3 éjszakás csomagokkal várjuk vendégeinket

A naptár az év utolsó hónapjaiban nem kényeztet bennünket hosszú hétvégékkel. Ezért készítettünk a 2 éjszakás csomagajánlaton kívül 3 éjszakásat is. Családi hotel, amely mégis a nyugalom szigete a hétköznapok forgatagában.

A kimozdulni vágyóknak mindig kiváló programokat kínál a közeli Városliget, és számos múzeum. A 150 éves Budapesti Állatkert emlékéve keretében egészen december 31-éig „állati programokkal” várja a látogatóit. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, hogy az állatkert egyúttal növénykert is, amit most ősszel igazán érdemes lehet meglátogatni, mivel ilyenkor a legpompásabb színkavalkádban részesülhet a látogató.

Tehát az őszi és téli hónapok nem csak a pihenésről, és alvásról kell, hogy szóljanak. Számos aktív kikapcsolódást kínáló programot talál mindössze néhány percre a Szőnyi Garden Hotel Budapest -től!

Mentés