Fontos, hogy egy szállodában a hidegebb hónapokban is jól érezzék magukat a vendégek. Folyamatosan biztosítani kell számukra és természetesen az alkalmazottak számára is a kellemes hőmérsékletet.

Az elavult fűtési megoldásokkal, ez sokkal nehezebb, vagy egyenese lehetetlen feladat. Sok helyen, ahol hagyományosnak mondott fűtőrendszer üzemel, vagy hideg van, vagy túl meleg, ami senkinek sem jó. A megoldás szerencsére minden szálloda előtt adott, mivel kiváló hatásfokú és teljesítményű fűtőrendszerek közül lehet már választani. Számos rendszer elérhető, mi mégis az infrapaneleket szeretnénk jobban figyelmükbe ajánlani.

 

infrafűtés

Az évek folyamán többféle működési elvű infrapanel is világot látott, de ezek közül most a kiemelkedő paraméterekkel rendelkező grafitmasszás infrapaneleket ajánljuk, mivel a karbonszálas és a fűtőfilm alapú panelek messze nem nyújtanak olyan fokú és teljesítményű fűtési megoldást. A grafitmasszás panel felépítése rendkívül egyszerű, nincsen benne mozgó kopó alkatrész, így fel sem tudja mondani a szolgálatot. A panel felületén kerámia szemcsék helyezkednek el, ami a sugarak szétszórását segíti a helyiségben, így bárhova is szereljük fel, az egész szobában érezhetjük a belőle áradó meleget. Az infrafűtés paneljei a mennyezeten vannak elhelyezve, így a tisztítással sem kell extra időt tölteni. Kéményről és egyéb elvezetésről nem kell gondoskodni, mivel az infrapanelek esetében nincsen égéstermék. Ha napelemmel van szerelve az adott szálloda, akkor hatalmas összegeket lehet megspórolni, mivel csak a paneleket kell megvásárolni, további kiadások nem szükségesek. Felszerelésük rendkívül egyszerű, csupán néhány csavar kell, ami tartja a panelt és csak a hálózati áramforráshoz kell csatlakoztatni. Egyszerű és nagyszerű.

Szerencsére egyre több helyen látni már ilyen fűtési rendszereket és úgy látszik, hogy ez a trend folyamatosan nő. Minél több bejegyzés és írás jelenik meg az infrapanelek előnyeiről, úgy egyre többen fognak mellettük dönteni. Számos áruház foglalkozik ilyen panelekkel és infrafűtéssel egyaránt, azonban mi a Goldinfrafutes.hu-t ajánljuk, mivel hazai gyártású és megbízható infrapanelekhez juthat hozzá versenyképes áron!