Használt laptopot vásárolni sokkal jobban megéri, mint egy teljesen újat, hiszen a rendelkezésre álló pénzből nagyobb teljesítményű, jobb tudású és esztétikájú laptopra tehetünk szert. Viszont ennek a piacnak nagyon sok buktatója lehet, ha nem értünk hozzá kellően, ezért a legfontosabb, hogy alaposan utána nézzünk az információknak, ha szükséges kérjük szakember segítségét a vásárlásban. Az sem mindegy, hogy hol vásárolunk, mennyire megbízható a hely, milyenek a vélemények. Anyagilag mindenképpen jobb megoldás, ha a használt piac mellett döntünk.

Akik jobban benne vannak a témában, bizonyára már észrevették, hogy gyorsaságban nincs akkora különbség egy második-harmadik generációs Intel Core i3, i5 processzor, és egy teljesen új hatodik generációs között, de a gyártók mégis dupla annyiért kínálják, tehát nem igazán érnek annyit, mint amennyit elkérnek értük. Az biztos, hogy az az összeg, amit rászánnánk egy új laptopra, abból sokkal gyorsabbat, jobb specifikációkkal ellátottat szerezhetünk be használtan. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg a HDD helyett egy meglehetősen gyors SSD-vel lesz ellátva, HD felbontás helyett Full HD kijelzővel, és 2 GB helyett 8 GB memóriával, de még fokozhatnánk.

 

hasznalt laptop, notebook

 

A használt laptop és notebook hatalmas előnye, hogy már be van járatva. Sajnos megesik, hogy az újak között előfordulnak hibásak. Jellemzően ez csak a nagyon olcsó kategóriába tartozókra vonatkozik, de a csúcs szuperek között is találhatunk effélét nagy ritkán. A gyártásból eredő hibák a használt típusúaknál már nem jelentkezhetnek, hiszen azok már felütötték volna a fejüket az előző tulajdonosnál.

Hol érdemes használt laptopot vásárolnunk?

A Westnotebook egy megbízható szaküzlet, ahol tökéletesen hozzáértő emberek állnak rendelkezésünkre. Kizárólag csak minőségi, és több órán keresztül tesztelt, átvizsgált eszközöket kínálnak eladásra. Megbízhatóságukat bizonyítja az is, hogy egy éves garanciát vállalnak a termékekre. Ha kiderítjük a megjelenési évben feltüntetett eladási árakat az új laptopokra vonatkozóan, láthatjuk, hogy mennyire kedvező ajánlatokkal kecsegtetik az érdeklődőket.

A Westnotebook munkatársai először is felmérik, hogy milyen célra szeretnénk majd az új gépet alkalmazni, és ez alapján segítenek a döntésben. Egyáltalán nem mindegy, hogy munkához, filmezésre, közösségi média látogatására, levelezésre és internetezésre keresünk egy eszközt, vagy arra, hogy a komolyabb játékok is elinduljanak rajta hibátlanul. De teljesen másra lesz szükségünk, ha tervezőprogramokat akarunk működtetni.

Látogasson el bátran a westnotebook üzletébe, ahol egy profi csapattal együtt ki is próbálhatja a laptopokat, garantált, hogy teljes mértékben elégedetten fog távozni! Szálljon meg zuglói háromcsillagos hotelünkben, és keresse fel az üzletet , amely 10 percre helyezkedik el szállodánktól!