Budapest őszi programok

Közeleg a hosszú hétvége, remélhetőleg még az idő is szép napos marad. Ilyenkor nem érdemes otthon maradni, a legtöbben szerveznek valami fantasztikus programot a családdal, barátokkal, hogy feltöltődjenek a pihenőnapokon. Vidéken, és a távolabbi térségekben élőknek a legjobb választás, ha a fővárosba, Budapestre látogatnak, hiszen megannyi érdekesség, nevezetesség várja az ide érkező vendégeket.

A gyermekesek sem fognak unatkozni, mert rengeteg olyan rendezvényen vehetnek részt, amelyeket a kicsik és a nagyok is, egyaránt élvezni fognak.

Most szombaton például Szalóki Ágnes, többszörös Fonogram-díjas, valamint Artisjus, Regionális Príma és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, negyvenedik születésnapja alkalmából október 20-án egy különleges gyermekkoncerttel készül, amit semmiképp sem érdemes kihagyni. A koncert a Budapest Bábszínházban kerül megrendezésre két részletben, 11 és 15 órai kezdettel. Annyit elárultak, hogy az előadásban találkozhatunk a Gingalló bábmesejáték szereplőivel, valamint díszleteivel.

Ne tévesszen meg senkit, hogy gyermekeknek szóló koncert, ugyanis a szülők is hihetetlenül élvezni fogják, nem mellesleg hatalmas örömet szereznek gyermekeiknek.

Szalóki Ágnes külföldön is elismert művész, az Egyesült Államokban és Németországban rengeteg koncertet adott már a nagyközönségnek. Hazánkat számos országban képviselte már, például Pekingben. A gyermekek iránti szeretete példaértékű, ezt bizonyítja, hogy rendszeresen együttműködik olyan alapítványokkal, akik a gyermekek megsegítéséért felelősek, tehát jelentős szerepe van a társadalmi felelősségvállalásban.

A Budapest Bábszínház az Andrássy úton található, amely gépkocsival és tömegközlekedési eszközzel is könnyen megközelíthető.

Ne hagyja ki a lehetőséget, és töltsön egy felejthetetlen hétvégét Budapesten, a Szőnyi Hotel Budapest *** Superiorban meg tud szállni Zugló szívében, az M3-as közelében!