Dürer Kert

2019. február 2-án Algiers koncert lesz a Dürer Kertben Budapesten, a 14. kerületben, az Ajtósi Dürer sor 19-21. szám alatt. A koncertre a jegyek 3200-2700 Forint között mozognak.

AZ Algiers egy amerikai „experimental” zenekar Atlantából. A bandában Franklin James Fisher az énekes, Tyan Mahan a basszusgitáros és Lee Tesche pengeti a gitárt. Az Alriers különböző zenei stílusokat ötvöz, mint a punk, poszt-punk, gospel, miközben inspirációt merít a dél gótikus irodalomból. Volt aki az általuk játszott zenit „dystopian soul” zeneként aposztrofálta. A lényeg minden esetre, hogy egy olyan produkciót hoznak minden esetben össze a fiúk, hogy mindenki táncra perdül, és hatalmas buli keveredik. Ezt a korábbi tapasztalatok alapján írjuk.

A Dürer Kert egyébként ugyanúgy Zuglóban helyezkedik el, mint a Szőnyi Hotel Budapest *** Superior,ezért ha Algiers rajongó, vagy felkeltette érdeklődését a cikk, akkor szálljon meg nálunk, hiszen zuglói szállásunk 5 perc alatt megközelíthető a koncert helyszínétől autóval, vagy taxival, de még gyalog is csupán fél órára van. Ráadásul a hotel Zugló azon részén helyezkedik el, ami az M3-as bevezetőhöz igen közel van, így lerakhatja autóját ingyenes parkolónkban, és taxival vagy tömegközlekedéssel is könnyen megközelítheti A Dürer Kertet becsekkolás után.