Harcosok Klubja vetítés Budapesten

Március 16-án szombaton a Harcosok Klubja című klasszikus filmet vetítik Budapest egyik legnagyobb múltú mozijában, a Bem Moziban, 20:00-tól. Jegyek kaphatók a helyszínen minden nap 16:00-22:00 között, illetve interneten keresztül egyaránt. Helyre szóló jegyet nem lehet vásárolni, a helyfoglalás érkezési sorrendben megy végbe. 5 perccel a vetítés előtt engedik be a közönséget. A filmet angol nyelven vetítik magyar felirattal.

A Harcosok Klubja egy 1999-es amerikai film, amelyet David Fincher rendezett. Olyan világhírű színészek játszanak a kultuszfilmben, mint Edward Norton, Brad Pitt, Bonham Carter vagy Meat Loaf. A film Chuck Palahniuk ugyanilyen címen megjelent könyvén alapul. Aki még nem látta a filmet, annak elöljáróban annyit, hogy egy olyan könyvadaptációról van szó, ami immár több generációnak jelentette a flashback filmek legjobbját. A Harcosok klubját nem csak a közönség, de a kritikusok is nagy megelégedéssel fogadták, bár Oscar díjat nem söpört be, és csak egy Oscar jelölést kapott.

Amennyiben szeretné eredeti nyelven, moziban megtekinteni a Harcosok Klubját, ezt most hétvégén megteheti a fővárosban, a Bem Moziban. A zuglói Szőnyi Hotel Budapest *** Superior csupán negyed órányira van autóval a vetítés helyszínétől, a Margit körút 5.-től. Szálljon meg Zuglóban elhelyezkedő szállodánkban, amely a belvároshoz és az M3-as bevezetőhöz is igen közel helyezkedik el.