gyereknap Budapest 2019.

Hamarosan újra itt a gyereknap (május 26., vasárnap), országszerte számos programmal várják a családokat. Így van ez a fővárosban is. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és Budapest Főváros Önkormányzata Budapesten idén is közösen szervezi a Városligeti ingyenesen látogatható gyermeknapot, ami egy nagyszabású rendezvény rengeteg programmal, koncerttel, bemutatóval és érdekességgel.

Érdemes egész napra kilátogatni a már hagyománnyá vált eseményre, hiszen a gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálják a számukra legizgalmasabb programot. Tavaly körülbelül 400 ezer gyermek és felnőtt érdeklődését keltette fel a Városligeti gyermeknap.

A Gyermekmentő Szolgálat színpadán többek között fellépnek a Budapesti Operettszínház művészei, Baross Imre artista képző, több tánciskola, Thália Tanoda, Holle anyó színház és még sokan mások. A Nemzetek Utcáján kulturális és gasztronómiai sajátosságokat lehet megismerni és megízlelni, az itt található színpadon ugyancsak rengeteg zenés, táncos bemutató várható. A Sportszigeten különféle mozgásformával, tornával lehet majd megismerkedni, ahol jelen lesznek olimpikonok, bajnokok.

A Magyar Lovasterápia Szövetség a délután folyamán lovasbemutatóval készül. Hallhatunk előadásokat a biztonságos internethasználatról és közlekedésről, valamint különféle szűréseken, véradáson is részt vehetünk. Ezen kívül még számos játék, fejtörő, vidámpark, kalandpark és nyeremény várja az érdeklődőket.

Szóval idén is rendkívül izgalmasnak ígérkezik az egész, ezért nem érdemes kihagyni a lehetőséget,  garantált, hogy minden résztvevő jól fogja magát érezni! Amennyiben nem a fővárosban él, és nincs szállása május 25.-26.-ára, foglaljon szobát zuglói hotelünkbe, amely közel van a belvároshoz, mégis csendes környéken, az M3-as autópályához közel.