Star Wars kiállítás Budapesten

Csillagok háborúja - the fans strike back címmel gyűjtői kiállítás nyílik Budapesten is 2019.09.15. és 2019.12.31. között, ahol a Csillagok háborúja filmek eseményei alapján vezetik végig a látogatókat.

A kiállított tárgyak gyűjtői darabok, eredeti ereklyék, valamint művészek, hozzáértők által készített, a Csillagok háborújához méltó és ahhoz szorosan kapcsolódó alkalmatosságok. A kiállítás 10:00 és 22:00 között látogatható a budapesti Bálnában, a belépőjegyek ára 3400 - 4900 Forint között mozog. Az igazi Star Wars fanoknak érdemes kilátogatniuk.

Miért most pont rendezik a Csillagok háborúja - the fans strike back kiállítást?

A kiállítás apropója, hogy új Csillagok Háborúja rész jelenik meg hamarosan, a Csillagok háborúja 9. epizódját, Skywalker kora címmel vetítik, Magyarországon először 2019. december 19.-én. A filmet - mint minden Star Wars részt - nagy érdeklődéssel várja a nagyközönség.

Amennyiben szeretné megtekinteni a kiállítást, netán a Csillagok háborúja 9. részét nézné meg a fővárosban, de vidékről jön fel Budapestre, és itt szeretne eltölteni egy éjsakát, akkor szálljon meg  Zuglói szállásunkon, az M3-as bevezetőhöz közel, de mégis frekventált helyen.