Budapest Mikulásvonat és Adventi vásár

A budapesti gyermekvasútat december 6-án, 7-én és 8-án újra a Mikulás és krampusz segítői fogják meglátogatni a gyerekek és felnőttek legnagyobb örömére. Hogy mire lehet számítani? Közös éneklésre, játékokra és ajándékcsomagra.

A legelső Mikulásvonat 23 éve indult útjára Budapesten, azóta ez a program már-már hagyomány, és az akkor gyerekfejjel résztvevők mára már saját gyermekeiket hozhatják erre a vidám kalandra.  A Mikulásvonatok a II. kerületből, Hűvösvölgyből indulnak útjukra, pontosabban a Hűvösvölgy állomásról. A krampuszok már vidám gyerekprogramokkal várják az érdeklődőket.

Mennyibe kerül a Mikulásvonat?

A Hűvösvölgy – Szépjuhászné – Hűvösvölgy egy útra szóló jegy gyerekeknek 2500 Ft, míg felnőtt kísérőik részére 2000 Ft. Felszállni és leszállni is csak a Hűvösvölgy állomáson lehet ilyenkor. Az alábbi időpontokban indul a Mikulásvonat a fentebb említett napokon: Indulás Hűvösvölgy állomásról: 8:20, 9:20, 10:20, 11:20, 12:20, 13:20, 14:20, 15:20, 16:20, 17:20. Fontos megjegyezni, hogy csak előre megváltott jeggyel lehet utazni a Mikulásvonatokon.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a Mikulásvonat, vagy más budapesti programon venne részt, mint például a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásáron a Vörösmarty téren, de még nincs szállása, foglaljon a Szőnyi Hotel Budapest *** Superiorba. Autóval és taxival a Vörösmarty tér kevesebb, mint negyedóra alatt elérhető, ha nincs forgalom, míg Hűvösvölgybe is kijuthatunk kb. 20 perc alatt.