Elektromos töltő budapesti hotelünkben

Élvezze az elektromos autózás előnyeit, és szálljon meg nálunk. Elektromos autóját már nálunk is feltöltheti kedvező áron.

Az elektromos motorral rendelkező autók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek manapság. Lassan az évszázad harmadik évtizedére fordulva ez nem is meglepő, hiszen egyre többünknek kell arra törekednünk, hogy ökológiai lábnyomunkat csökkentsük, a globális felmelegedést a lehető legnagyobb módon csökkentsük.

Az elektromos autók egyrészt működésük közben nem bocsájtanak ki széndioxidot és egyéb gázokat, másrészt a teljes életciklusukat figyelembe véve is jelentősen kisebb a károsanyag kibocsájtásuk, mint a benzinmotorral, dízelmotorral rendelkező gépjárműveknek. Ráadásul az egyrészt az elektromos áram előállításánál keletkező károsanyagkibocsátás a megújuló energiák és a technológia fejlődésének köszönhetően egyre alacsonyabb, másrészt a károsanyag kibocsátás nem közvetlenül a sűrűn lakott városok központjában történik, mint a robbanómotorokkal felszerelt járművek segítségével. Az egyre nagyobb társadalmi nyomásra reagálnak az autógyártó cégek is, és rohamtempóban fejleszti már a legtöbb márka a saját elektromos meghajtással, esetleg hibrid meghajtással működő autóit.

Magyarországon ráadásul az elektromos, vagy a megfelelő hibrid autók mellé zöld rendszám is jár, ami Budapesten és vidéken is ingyen parkolással jár.

Szálljon meg nálunk a zuglói Szőnyi Hotel Budapest *** Superiorban, és töltse fel elektromos autóját, majd látogassa meg a belvárost és parkoljon ingyen a város bármely közterületi, felszíni parkolóhelyén.