Budapest Fotófesztivál 2020

2020.febr. 28.-tól - ápr. 20.-ig negyedik alkalommal tartják meg a Budapest Fotófesztivált. A fotókiállítás és fesztivál helyszínéül a 14. kerület szívében elhelyezkedő Műcsarnok szolgál. A Fotófesztiválon számos nemzetközi és magyar kortárs és klasszikus képe is kiállításra kerül. Emellett a programok részeként múzeumpedagógiai foglalkozások és workshopok is színesítik az idei Fotófesztivált.

A Fotófesztivál kiállításai között szerepel Paolo VenturaA: Velencei történet – Automaton című fotósorozata is, amely egyébként június 7.-ig megtekinthető a Műcsarnokban. Paolo Ventura építette fel kicsiben azt a Velencét, amely 1943-ban, a II. világháborúban sok szörnyűséget átélt.

A kiállítás nyitvatartása: kedd, szerda, péntek: 10.00 – 18.00, csütörtök 12.00 – 20.00, szombat, vasárnap 10.00 – 18.00. A 1146 Budapest, Dózsa György út 37. szám alatt lévő helyszín a zuglói Szőnyi Hotel Budapest *** Superiorból taxival és autóval is gyorsan megközelíthető. Amennyiben nem foglalt még szállást, és messziről érkezik a Budapest Fotófesztivál 2020-ra, szálljon meg nálunk, élvezze kényelmes szobáink egyikét és étkezzen a Szőnyi Étteremben. Ha meglátogatja a fotókiállítást, érdemes az Állatkertet, a Hősök terét, és a Városligeti Vajdahunyad várat is meglátogatnia. Zugló bővelkedik látnivalóban és zöld területekben.