Ön, Kedves Vendégünk, aki minket választ szálláshelyéül, egyben páratlan lehetőséget is választ magának, hiszen ritka gazdag és jól megközelíthető szórakozási és program-lehetőségekhez is jut. Nemcsak az M3-as autópálya közelsége, de a közeli metró végállomás és hotelünk fekvése is az Ön kényelmét szolgálják a nálunk töltött napok során.

A Szőnyi Garden Hotel Pest*** Superior Budapest egyik legszebb terétől, a Hősök terétől mindössze néhány percre található. A tér önmagában egyedülálló látványosság a Millenniumi emlékművel, valamint a magyar királyok szobraival.

A Hősök tere panorámája

A Hősök tere, a belőle nyílló Andrássy út és az Andrássy út alatt végig futó Millenniumi Földalatti Vasút 2002-től a világörökség része. Ha szeretne többet megtudni az Andrássy útról, a wikipédián részletes leírást talál: Andrássy út.

A Műcsarnok mind építészeti különlegességével, mind kiállításaival és gyűjteményeivel turisták százezreit vonzza.

A szomszédságukban levő, erdélyi gótikus Vajdahunyad vára 21 részes történelmi épületcsoportot foglal magába. Nemcsak látványosság, de az utóbbi években sok kulturális és családi program helyszíne is. Benne található a Magyar Mezőgazdasági Múzeum egyedülállóan gazdag gyűjteményével, amely évente több százezer látogatót vonz.

A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum teljes felújítása után, 2018-tó látogatható ismét.

A Városligeti tó nyáron a csónakázók, télen a korcsolyázók birodalma.

A Fővárosi Nagycirkusz, az Állatkert és a Holnemvolt Park egész napos programlehetőséget és élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak.

A Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda szabadtéri medencéi egész évben üzemelnek. A termálvíz áldásos hatását sokféle gyógyászati szolgáltatással egészítik ki.


Hotelünktől szintén néhány percnyire található a messze híres Vasúttörténeti Park, amely évszaktól függetlenül sok családi és gyermekprogrammal várja a látogatókat.

Ha program vagy helyszín kiválasztásához segítségre van szüksége, kérjük, forduljon recepciós munkatársunkhoz.