Áldás az a hely, ahol páratlan vendégszeretet várja a családokat. Ahol a zárt udvaron a saját játszótér, a homokozó, a hinták és a trambulin felhőtlen szórakozásra hívják a kicsiket.

A magyar vízilabda csapat

Mindenki VB lázban ég! Hazánk rendezhette meg a 2017-es vizes világbajnokságot, ahol sportolóink már eddig is szép eredményeket értek el! Most viszont vízipólósainkért kell szurkolnunk!

vizes vb 2017 budapest

Ha már járt nálunk, tudja, hogy Éttermünk terasza minden fontos sporteseményt óriáskivetítőn tesz láthatóvá vendégei számára. Reggeltől estig együtt szurkolunk a magyar versenyzőkért, a rekordokért, a világcsúcsokért, a megható pillanatokért, a magyar Himnusz hangjaiért…

fina budapest 2017

A 17. FINA világbajnokságnak július 14 – 30. között idén Magyarország ad otthont. A jegyértékesítés már javában folyik – érdemes rástartolni!

A versenyhelyszínek a következők lesznek:

  1. Dagály Úszóaréna
  2. Balatonfüred
  3. Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda
  4. Városliget

Sok budapesti szálloda kínálja a legkiválóbb szolgáltatásait és csomagjait, kevés van azonban, ami megfizethető és színvonalas szállást nyújt. De ami a legfontosabb: ahonnan a versenyhelyszínek jól megközelíthetők.

tudjon meg többet wellness részlegünkről

A pihenésnek és a regenerálódásnak számtalan fajtája létezik, és embere válogatja, hogy ki milyen módon kívánja feltölteni magát, hogy aztán újult erővel vágjon neki a hétköznapi küzdelmeknek. Szállodánk is számos lehetőséget kínál, hogy testünket és lelkünket újra formába hozzuk.

Kényelmes, otthonos szobáink pihentető órákat biztosítanak vendégeinknek, kertünk és teraszunk pedig a nyugodt reggeliket és az éjszakai beszélgetéseket teszik még hangulatosabbá.

családi nyaralás Budapesten

Lassan itt a nyár és számos program vár a családokra. Sokan már jó előre leszervezik a pihenési úticélt, gondolva a gyermekekre is, hogy ők is biztosan élvezzék azokat a napokat, melyeket együtt tölt a család.

Családos nyaralást mindenképp ajánlott családbarát szállodában tölteni, családi wellnessel, játszótérrel, csúszdával, hintával, mivel a gyerekek számára ez jelenti az igazi felüdülést és kalandot! Ha kegyes az időjárás, mindenkképp érdemes rövid sétát, felfedező utat is tervezni, hiszen a családi nyaralás fontos részét képezi az együtt töltött idő a szabadban.

romantikus hétvége

Romantikus hétvége – nem csak Valentin-napkor! A párkapcsolatokat ápolni kell. Ügyelni kell rá, hogy egy-egy alkalmat biztosítsunk magunknak a hétköznapok szürkeségében, amikor csak kettesben, meghitt környezetben élvezhetjük a másik fél társaságát.

valentin napi vacsora

 

Kevesen tudják, hogy február 14-e nem csak Valentin, azaz Bálint nap, hanem Szent Bálint, a szerelmesek, a lelki betegek és az epilepsziával élők védőszentjének napja is.

Az amerikai kontinens után az 1990-es években Európa szerte is népszerűvé vált ez a nap – nem kis mértékben a kereskedelmi és marketing fogásoknak köszönhetően. Ezen a napon „illik” megajándékozni a szerelmünket valamivel. És ha már így van, tegyük különlegessé, emlékezetessé ezt a napot. Idén keddre esik a Szerelmesek napja. Mi készülünk, mind a Szállodánk, mind az Éttermünk igyekszik pluszt adni ezen a napon a nálunk ünneplőknek.

nyaralás magyarországon, budapesten

A fővárosban nyaralni sok szempontból érdemes. Nálunk különösen: a zsúfolt strand helyett kellemes jacuzzikban hűsölhet, gyönyörű kertben, kerti tó partján, teraszon étkezhet, könnyen és gyorsan elérheti a budapesti és Budapest környéki szabadtéri rendezvényeket. A nyaralás Magyarországon nemcsak gazdaságosabb, mint külföldön, de családias hangulatú szállodánkban, nyelvi nehézségek nélkül, sok ingyenes, de igényes szolgáltatással valódi pihenést és kényeztetést nyújtunk a vendégeknek.

boldog új évet kíván a szőnyi hotel

Amivel mi hozzájárulhatunk mindehhez, az nem kevés. A jóléthez megfizethető árainkkal, melyek – vendégeink szerint – kiváló szolgáltatásokat takarnak. A jólléthez a szállóvendégeink részére ingyenes és korlátlan wellness használattal, melynek része számos immunerősítő és betegséget megelőző szolgáltatásunk. A békességhez szállodánk fekvése, kertje, fái, bensőséges hangulata a ráadás.